Bas van Klompenburg

Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Naam: Bas van Klompenburg

bas.klompenburg@flevoland.nl

Algemeen

Biografie:
Mijn naam is Bas van Klompenburg en ik ben woonachtig in Almere. Nadat ik op het ROC van Flevoland een MBO-4 Artiestenopleiding heb doorlopen, ben ik als uitvoerend podiumkunstenaar aan de slag gegaan. Na op allerlei verschillende podia in het land gespeeld te hebben, ben ik als accountmanager bij IVIO-opleidingen begonnen, een landelijk aanbieder van taaltrajecten en inburgeringscursussen voor gemeenten en arbeidsmarktregio's.

Waarom wil je in Provinciale Staten?
Ik wil mij inzetten voor een provincie die mij de afgelopen jaren zoveel heeft gegeven. De plek waar ik ben opgegroeid en gelukkig geworden ben. Ik wil dan ook iets terugdoen voor onze prachtige provincie. Deze verantwoordelijkheid wil ik in de politiek vormgeven door als burgerlid actief mijn bijdragen te leveren. Onderwerpen die mij nauw aan het hart liggen zijn: kunst en cultuur, onderwijs en arbeidsmarkt, een leven leren, laaggeletterdheid, duurzaamheid en het verhaal van Flevoland.

In Provinciale Staten wil ik mij inzetten voor:
Ik wil mij inzetten voor: *Versteviging van ons cultuurbeleid, *Ruimte voor ondernemers om te creëren, *Ruimte voor burgers om te recreëren en te leven, *Een leven lang leren en ontwikkelen voor alle Flevolanders, *Bestuurlijke vernieuwing binnen onze provinciale besluitvorming, *Het verhaal van Flevoland.

Nevenfuncties

Hoofdfunctie:

  • Accountmanager IVIO-Opleidingen

Nevenfunctie(s):

  • Algemeen bestuurslid Jeugd Sport en Cultuurfonds Almere (onbezoldigd)

Functie historie

2023

  • 10 nov. 2021 - 29 mrt. 2023 Burgerlid, D66
  • 10 nov. 2021 - 29 mrt. 2023 Burgerlid, Burgerlid
  • 10 nov. 2021 - 29 mrt. 2023 Lid, Statencommissie Economie, Mobiliteit en Samenleving
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens