Jan de Haan

Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Algemeen

Biografie
Al vanaf 1977 een tevreden en betrokken inwoner van Lelystad en Flevoland. Vader van twee volwassen kinderen die hun weg goed hebben gevonden. Met veel plezier werkzaam bij de Belastingdienst als manager vaktechniek. Naast mijn baan ben ik altijd maatschappelijk actief geweest in Lelystad en Flevoland. Veelal in bestuursfuncties maar ook vanaf 2010 voor de VVD, zowel lokaal als regionaal. Naast werk en politiek ben ik een liefhebber van film en mag ik graag toeren met mijn Alfa Spider. Ik ga regelmatig naar Reykjavik omdat mijn vriendin een IJslandse is en daar nu nog werkt en woont

Waarom wil je in Provinciale Staten?
Als je al meer dan 40 jaar in Flevoland woont, dan heb je onze provincie zien groeien en ontwikkelen. Veel is bereikt en gedaan maar het is nog lang niet af. Ik wil mij graag vanuit mijn liberale overtuiging inzetten om Flevoland verder te laten groeien. Genoeg ruimte voor groei van de economie en de ontwikkeling van prima infrastructuur. Zorgen dat dit hand in hand gaat met zorg voor mooie natuur en de opgave die er is op het gebied van klimaat en duurzaamheid. Ik wil mij graag inzetten voor alle inwoners van Flevoland.

In Provinciale Staten wil ik mij inzetten voor:
Een goede uitwerking van het huidige coalitieakkoord. Met name infrastructuur (onder andere Lelystad Airport), mobiliteit en energietransitie hebben mijn focus. Alles vanuit een realistische liberale invalshoek aanpakken.

Nevenfuncties

Hoofdfunctie:

  • Senior Manager Belastingdienst

Nevenfuncties:

  • Geen

Functie historie

2023

  • 10 jul. 2019 - 29 mrt. 2023 Statenlid, VVD
  • Onbekend - 29 mrt. 2023 Lid, Werkgroep herijking Planning & Control cyclus
  • Onbekend - 29 mrt. 2023 Lid, Statencommissie Ruimte, Natuur en Duurzaamheid

2019

  • 29 mei 2019 - 10 jul. 2019 Burgerlid, VVD
  • 29 mei 2019 - 10 jul. 2019 Burgerlid, Burgerlid
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens