Jan Janssen

Jan Janssen

Foto van Jan Janssen
E-mailadres: J.Janssen@flevoland.nl
Logo van PVV
Fractie: PVV Periode: van: 26 maart 2015 tot: Website: www.pvv.nl/ Functie: Statenlid
Logo van Statencommissie Ruimte
Commissie: Statencommissie Ruimte Periode: van: 1 juli 2015 tot: Functie: Lid
Logo van Statencommissie Duurzaamheid
Commissie: Statencommissie Duurzaamheid Periode: van: 1 juli 2015 tot: Functie: Lid

Naam: Jan Janssen
Politieke Partij: PVV
Statenlid sinds: 2015

Biografie
Geboren in Rotterdam in 1948 en altijd werkzaam geweest in het bedrijfsleven in diverse functies. Momenteel gepensioneerd en als zelfstandig ondernemer werkzaam als ZZP'er.
Academisch geschoold. Geen politieke ervaring, wel geïnteresseerd.

Waarom wil je in de Provinciale Staten?
In deze tijd lijkt het goed om maatschappelijk actief  te worden om te voorkomen dat de Nederlandse samenleving vastloopt in een aantal polariserende groepen.
De PVV is voor mij de partij voor de gewone Nederlander die zich sterk maakt voor de vrijheid van meningsuiting en absoluut niet discrimineert. Bovendien heeft de PVV bewezen een vooruitziende blik te hebben. De PVV heeft gelijkwaardigheid en respect voor elkaar hoog in het vaandel staan en durft de problemen waar de Nederlandse samenleving mee worstelt te benoemen, zoals toenemende (witte boorden) criminaliteit, parasitair management en zelfverrijking, politiek elitair gedrag, islamisering, intimidatie van vrouwen, homo’s en Joden. Verder spant de PVV zich in om de infrastructuur en de economie van Flevoland te versterken om daarmee de werkgelegenheid en de toenemende  armoede in Flevoland te bestrijden. Ik hoop dat de kiezer mij de gelegenheid geeft om in de Provinciale Staten een bijdrage te leveren.