Leonie Vestering

Leonie Vestering

Foto van Leonie Vestering

Contact informatie

Logo van PvdD
Fractie: PvdD Periode: van: 10 februari 2016 tot: Website: flevoland.partijvoordedieren.nl/ Functie: Fractievoorzitter

Biografie
Als voormalig directeur van Wilde Dieren de Tent Uit, is het in 2015 ingevoerde verbod op wilde dieren in circussen ons grootste succes. Hiervoor werkte ik bij MVO Nederland. Naast de Provinciale Staten ben ik tevens volksvertegenwoordiger in de gemeenteraad van Almere. Ik ben ambitieus en idealistisch en heb een sterke wil om gevestigde patronen te doorbreken om zo de wereld diervriendelijker, duurzamer en zorgzamer te maken.

Waarom wil je in Provinciale Staten?
Omdat provincies veel invloed hebben op het beleid rond dieren, natuur en milieu, wil ik mij via de politiek sterk maken voor een dier- en milieuvriendelijk beleid. Nu de Nederlandse regering de zorg voor de natuur heeft verwaarloosd en over de schutting heeft gegooid bij de provincies hebben wij een belangrijke rol te vervullen.

In Provinciale Staten wil ik mij inzetten voor:
Het terugdringen van intensieve veehouderij, het stimuleren van biologische en lokale landbouw en het stoppen van de jacht op weerloze dieren. Ik wil de provinciale politiek in Flevoland vergroenen en verduurzamen door niet alleen te kijken naar economische en korte termijn belangen, maar vooral naar de lange termijn en de invloed die beslissingen hebben op dieren, natuur en milieu.

Laatste tweets

 • Leonie Vestering tweet:

  Het geluid van 'klinkende munten voor investeringen in #lelystadairport' en ondertussen roepen écht tegen uitbreidi… twitter.com/i/web/status/1…

  23-02-2020

 • Leonie Vestering tweet:

  RT @WassenbergFrank: Misselijkmakend wreed. Beestachtig. Wat een lafbekken. Ondanks vele pogingen van de @PartijvdDieren om dit te verbiede…

  17-02-2020

 • Leonie Vestering tweet:

  ❤️🍃🍂🍁 twitter.com/PvdD_Almere/st…

  13-02-2020

 • Leonie Vestering tweet:

  @PvdDRotterdam Bizar!

  12-02-2020

 • Leonie Vestering tweet:

  @KeesHend Aan een titel alleen heb je niets ;)

  12-02-2020

Meer tweets van Leonie Vestering