Marjolijn Veenstra

Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Naam: Marjolijn Veenstra

Algemeen

Biografie:
Geboren in Rotterdam en sinds 2009 inwoner van Almere. HBO opleiding gevolgd tot dierkundig ingenieur en stage onderzoek op het Great Barrier Reef in Australië gedaan. Samen met partner een audio-visueel bedrijf gestart, waarbij ik documentaires producer, waaronder Bont Girl op Videoland. Ook jaren voor Stichting Bont voor Dieren gewerkt en sinds 2018 ben ik raadslid voor de Partij voor de Dieren in Almere. Naast mijn werk als raadslid en producer, ben ik ook vrijwilliger bij een organisatie die technologie inzet tegen de illegale stroperij van bedreigde diersoorten, zoals de neushoorn, olifanten en woestijnleeuwen.

Waarom wil je in Provinciale Staten?
Via de politiek wil ik mij hard maken voor mens, dier en natuur, waarbij voornamelijk de focus bij de Provincie Flevoland zal liggen om deze groener, duurzamer en vooral diervriendelijker te maken.

In Provinciale Staten wil ik me inzetten voor:
Als burgerlid van de Partij voor de Dieren Flevoland zal ik mij sterk maken voor de portefeuille Ruimte, Natuur en Duiirzaamheid, zoals de jacht op wilde dieren, de intensieve veehouderij en klimaat.

Nevenfuncties

Hoofdfunctie

  • Raadslid gemeenteraad Almere Partij voor de Dieren

Nevenfuncties

 

  • Mede-eigenaar Adventure filming (bezoldigd)
  • Vrijwilliger Smart Parks (onbezoldigd)

Functie historie

2021

  • 27 jan. 2021 - 14 sep. 2021 Burgerlid, PvdD
  • 27 jan. 2021 - 14 sep. 2021 Burgerlid, Burgerlid
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens